Visie

 

Verandering is een gegeven.
Heraclitus (grieks filosoof ca. 500 v Chr.) verwoorde het al in zijn uitspraak 'Je kunt niet twee keer in dezelfde rivier stappen'.
De vraag is niet of je wilt veranderen, maar hoe gaat een team, een onderneming of jij persoonlijk om met de veranderingen. Door je bewust te zijn van de veranderingen, ga je ook bewust veranderen. In mijn visie is bewustzijn de basis voor transformatie.

Bewustzijn
KlaasOttenCoaching helpt organisaties om de harmonie en de verbindingen te herstellen. Verbindingen met en tussen medewerkers, verbindingen met het product of de dienst, met de ziel en het hart van de organisatie. Een nieuwe bril: ik laat je op een nieuwe manier naar jouw organisatie kijken waardoor vernieuwing plaats kan vinden. KlaasOttenCoaching helpt bij bewustwording. Bewust worden van wat essentieel is voor de organisatie, wat er op dit moment speelt in jouw team of organisatie en in de wereld om ons heen. Verandering van bewustzijn is de basis voor transformatie in een organisatie.

KlaasOttenCoaching richt zich op bewustzijn en energie bij mensen en in organisaties.Hoe zorg je dat jouw bedrijf, jouw werk en ook jijzelf in beweging blijven, passend bij de veranderende omstandigheden. Hoe zorg je dat jouw organisatie vitaler wordt, dat de samenwerking soepel loopt en dat stress verdwijnt. Kortom: hoe zorg je dat het team of organisatie waar jij verantwoordelijk voor bent weer goed draait. 
Wij sturen dit allemaal met ons bewustzijn. KlaasOttenCoaching is jouw ideale partner om de enorme potentie die wij hebben te benutten voor betere bedrijfsresultaten en voor een betere wereld.

lamp-aan-draad.gif

Aandacht voor de mens is aandacht voor het proces
Als een organisatie of afdeling minder goed functioneert, ligt de oorzaak vaak bij een minder goed functioneren van leidinggevenden of medewerkers. Als we de innerlijke patronen bij de mens aanpaken (principe van de IJsberg), dan heeft dat vaak een groot effect op de uiterlijke processen in de organisatie. Alleen aandacht besteden aan het verbeteren van de uiterlijke processen leidt zelden tot blijvende verbetering. Want mensen geven vorm aan het proces, niet omgekeerd.

Samen een keer filosoferen over deze visie?
Neem gerust contact op voor een inspirerend gesprek.

Klaas Otten Coaching    |    Singel 40, Lippenhuizen (Friesland)   |    mail@klaasottencoaching.nl    |     06 - 10 9 137 71