Over mij

Mijn naam is Klaas Otten, geboren Fries (1962).

Het leven biedt mij elke dag een nieuwe kans om mijn dromen te realiseren. Dat vraagt verantwoordelijkheid. Om te bereiken wat ik wil, loop ik bewust mijn pad, neem beslissingen en zie ik mijn angsten onder ogen. 

Nu bijna 20 jaar geleden kwam ik tot het inzicht dat het leven vanuit mijn ratio tot dat moment veel goeds bracht en ook dat ik een deel van het leven niet leefde. Het leven dat gevoed wordt vanuit  gevoel, mijn emoties, mijn intuïtie, de twijfel en mijn zingeving. Vele workshops en trainingen in persoonlijke ontwikkeling hebben mij verandert en nu leef en werk ik vanuit deze invalhoeken en mijn ratio zorgt ervoor dat dit past in de samenleving waar ik deel vanuit maak. Ik ervaar dat ik het leven nu veel bewuster leef en dat is rijkdom.
Ik word dan ook blij als ik mag ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van mensen, de twinkeling in hun ogen bij nieuwe ontdekkingen over zichzelf. Prachtig.  Teamontwikkeling is het gevolg van de persoonlijke ontwikkeling van haar leden. 


Mijn inspiratie
De natuur en haar procesen vormen een grote bron van inspiratie. Als ik kijk naar de natuur dan lijkt het of alle processen zonder moeite verlopen. Hoe kan dat?  Het blijkt dat de natuur logische stappen volgt en dat deze stappen te vertalen zijn naar ons persoonlijk leven of binnen organisaties. In mijn coaching is het stappenplan gebasseerd op deze natuurlijke processen.

Wil jij je ambities realiseren in jouw persoonlijk leven of met het team of de organisatie? Jij bepaalt wat het succes dient te zijn. Ik reik de middelen en de route aan. Gaan we samen op weg?
Neem contact op en ik ga je ondersteunen.

Klaas Otten persoonlijk en team coaching

Mijn achtergrond
Een combinatie van 20 jaar werken in het bedrijfsleven, als milieukundig adviseur, projectleider, leidinggevende en organisatieveranderaar. Daarnaast heb ik een een diep begrip van het menselijk gedrag ontwikkeld, zowel op individueel als in teamverband, door diverse trainingen op het terrein van persoonlijke ontwikkelingen.

Mijn drijfveren
Mijn drijveren zijn: Bewustzijnsontwikkeling, Zingeving, Transformatie, Resultaatgericht, Onafhankelijkheid. Integriteit, Samenwerking, Loyaliteit, Harmonie en Veiligheid.

Methodieken
Diverse methoden worden door mij ingezet en vertaalt om concrete en blijvende resultaten te bereiken. Zo worden methoden uit Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Systehemische werkvormen (opstellingen), teamcoaching, energiewerk, natuurcoaching en sjamanisme ingezet. Met de natuur als onze leermeester.

Wil jij ook je kwaliteiten ontdekken, inbeweging komen en deze verder vormgeven?
Neem contact op en we gaan samen aan de slag!!!

 

Klaas Otten Coaching    |    Singel 40, Lippenhuizen (Friesland)   |    mail@klaasottencoaching.nl    |     06 - 10 9 137 71